Jäsenedut

Suomi-Puola / Finlandia-Polska -lehti

Helsingin Suomi-Puola  -yhdistyksen jäsenenä saat kerran vuodessa ilmestyvän Suomi-Puola / Finlandia-Polska -lehden paperiversion suoraan kotiisi postitse.

Suomi—Puola 2010—2011 PDF

Suomi—Puola 2009—2010 PDF

Suomi—Puola 2011—2012 PDF

Suomi—Puola 2012—2013 PDF

Puolan kielen stipendi Varsovan yliopistoon

Helsingin Suomi-Puola -yhdistyksen jäsenenä voit hakea Suomi-Puola Yhdistysten Liiton kielistipendiä.  SPYL  myöntää vuosittain  kolme (3) puolan kielen stipendiä Varsovan yliopiston ulkomaalaisten puolan kielen ja kulttuurin keskuksen Polonicumin kurssille "A" . Stipendi koskee elokuun kurssia.

Opetusta on yleensä maanantaista perjantaihin 4 tuntia päivittäin. Kurssiin sisältyy muutakin ohjelmaa.

Stipendi sisältää kurssin ja majoituksen. Stipendiaatti maksaa itse matkansa Varsovaan ja takaisin. Varsovassa Puola-Suomi Seura osallistuu käytännön järjestelyihin. Matkavakuutus on hoidettava itse.

Valittavan tulee olla Suomi-Puola Yhdistyksen jäsen ja Suomen kansalainen, koska toiminta kuuluu Suomen ja Puolan väliseen kulttuurivaihtoon. Hakemukseen tulee liittää oman Suomi-Puola Yhdistyksen suositus, mahdollisen puolan kielen opettajan lausunto sekä selvitys mahdollisista puolan opiskeluun myönnetyistä stipendeistä. Muut valintaan vaikuttavat seikat otetaan huomioon.

Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan yleensä huhtikuussa osoitteella Porvoonkatu 37 A, 00520 Helsinki. Stipendiaatit valitsee Suomi-Puola Yhdistysten Liiton hallitus.

Lisätietoja:
SPYL/varapuheenjohtaja Kaija Hyvönen-Rajecki GSM: 045 6316 285, kaija.hyvonen(at)luukku.com ja kurssin kotisivut www.polonicum.uw.edu.pl.

PDF-tiedostosplehti2012.pdf (3.4 MB)