Puolan kielen kurssille Varsovaan!

13.5.2022

Kielistipendien haku Varsovaan kesällä 2022 käynnissä. Vielä ehdit!

 

Suomi-Puola Yhdistysten Liito valitsee kaksi stipendiaattia opiskelemaan puolan kieltä Varsovaan Polonicumin kurssille 1.- 26.8.2022.

Stipendiaatin tulee olla Suomen kansalainen ja Suomi-Puola yhdistyksen jäsen. Vapaamuotoiseen hakemukseen tulee liittää oman Suomi-Puola yhdistyksen suositus, mahdollinen puolan kielen opettajan lausunto sekä selvitys muista puolan opiskeluun myönnetyistä stipendeistä.

Varsovassa testataan kurssin alussa puolan kielen osaamisen taso, jolla määritellään opiskelijalle sopiva kurssi. Kielen opetus sisältää myös Puolan kulttuuria ja historiaa. Opiskelu on hyvin tiivistä ja tehokasta.

Liitto maksaa kurssimaksun ja asumisen. Kaiken muun stipendiaatin on hoidettava itse. Kurssin voi keskeyttää vain hyvin painavista ja todistettavista (esimerkiksi lääkärintodistus) syistä, muutoin opiskelijan on maksettava Liitolle takaisin jäljelle jäävän kurssin osuus. Liitto edellyttää, että stipendiaatti kirjoittaa Polonicumin kurssista raportin ja antaa suostumuksen julkaista se Liiton kotisivulla.

 

Hakemukset tulee toimittaa Liiton toimistoon 13.5.2022 mennessä sähköpostitse mail@tittatossavainen.fi tai osoitteella Suomi-Puola Yhdistysten Liitto ry, Porvoonkatu 37 A, 00520 Helsinki.

 

Suomi-Puola Yhdistysten Liiton hallitus valitsee stipendiaatit toukokuussa 2022. Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostilla hallituksen päätöksestä. Lisätietoja antaa puheenjohtaja Titta Tossavainen mail@tittatossavainen.fi.