Varsovalainen Teatr 21 Korjaamon Stage-teatterifestivaalissa

27.8.2016

Varsovalaisen teatteriryhmän Teatr 21 taiteellisesti korkeatasoiset produktiot tarkastelevat kriittisesti kehitysvammaisuutta koskevia virallisia strategioita sekä kehitysvammaisuuteen suhtautumista. Esitykset perustuvat täysin repliikkeihin, jotka näyttelijät ovat itse keksineet improvisaatioharjoituksissa ja työpajoissa. Teatteri on tuottanut yli kymmenen teosta yhteistyössä Puolan suurimpien näyttämöiden ja kulttuurilaitosten kanssa, kuten Zbigniew Raszewski Theatre Institute, Krzysztof Warlikowskin johtama New Theatre ja Polin, eli Puolan juutalaisten historian museo.

 

Teatr 21: Downfalls, Episode 2

27.8. Klo 19.00

28.8. Klo 15.00

“Downfalls. Episode 2” on osa teossarjaa nimeltä “And all of us”, joka koostuu neljästä itsenäisestä ja nopeatempoisesta näyttämökollaasista. Universaaleina aiheina ovat rakkaus, työttömyys, raha ja perhe. “Downfalls. Episode 2” viittaa kehitysvammaisten ihmisten taloudelliseen syrjintään.

Sarjan kolmas osa sijoittuu hotelliin kaukaisessa Mongoliassa. Näyttelijät ovat ansainneet ensimmäistä kertaa rahaa pakettimatkaan. Ekslusiivisella hotellilla on hyvin erikoinen tarjous vieraille, jolla on ylimääräinen kromosomi. Onko ylellisyyden hinta sittenkin liian korkea?

 

Paikka Kulttuurikeskus Korjaamo, Kulmasali, Töölönkatu 51

Esityskieli: Puola, esitys on tekstitetty suomeksi ja englanniksi

Kesto: 60 min

 

Peruslippu: 32,50 €

Korjaamolainen: 29,50 €

Eläkeläiset: 26,50 €

Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, alle 18-vuotiaat: 19,50 €

 

Tiketti www.tiketti.fi,

Puh. 0600 11616 (1,69€/min+pvm)

 

Kymmenettä kertaa järjestettävä Korjaamo Teatterin Stage-festivaali tuo kaupunkiin kansainvälisten teatteriesitysten harvinaisen kirjon. Juhlavuoden kunniaksi ohjelmisto on huomattavan kansainvälinen. Teemana nähdään arjen absurdius.

Ohjelmistoa pääset tarkastelemaan tästä:

http://www.korjaamo.fi/fi/ohjelmisto/stage/tervetuloa-stagelle